Wijnglas met rode wijn waar veel beweging in zit.

Na het schilderen van het ei ben ik steeds meer voedsel gaan schilderen. Ook mijn schildercollega’s gaan hierin mee. We hebben gezamenlijk een spiegelei geschilderd. Voor mij was dag het 2e en dit keer niet met acryl, maar met goede waterverf van Schmincke. Daarna hebben we onze zin gezet op een rode ui. Die heb ik ook 2e aangepakt. Een met een enkele ui en een kunstwerkje met 2 uien. Daarna de rode kool aan de beurt. De rode kool lijkt qua kleurstelling op de rode ui en daardoor passen ze best goed naast elkaar. Allen op een canvac van 30cm keer 30 cm. Weer later hebben we een paneel met een bloemkool gemaakt. Die was door de wit tinten op de koolroosje toch best moeilijk. 

Deze week bleven we in de voeding, ik denk dat het voorlopig nog wel zo blijft, want het is een leuke uitdaging voor ons. 
Een glas wijn met een klotsende rode wijn erin erin. Nu heb ik het ook vierkant maar dan groter formaat namelijk op canvas van 50 keer 50 cm. Zie foto voor het resultaat.