Hollandse huizen aan de muur

het jaar 2022 geeft weer ruimte aan nieuwe dingen en veranderingen. nadat we verhuisd waren van Noord Holland naar Zuid Limburg. Een ander huis, een andere muur. Aan de muur hangt een ander kunstwerk. Het Meisje met de parel en het meisje in blauw zijn hebben een andere bestemming gekregen en nu hangen er Amsterdamse huisjes aan de muur. Een schilderij van 50 bij 150cm ( dikte 4cm ). Een ruim formaat doek, de kleuren zijn vrij rustig gehouden en ook de keuze van de kleur aan de moderne kant.

Nieuw gemaakt dit jaar is een schilderij met vakwerk huis in de buurt van Mechelen Limburg. Het hangt inmiddels in vakantiehuis 122 van de Mechelerhof te Mechelen. Het is groot 180 x 60 cm ( dikte 4 cm)
De sfeer van de omgeving wordt er mee weergegeven zodat er een optimaal vakantiegevoel van rust en lekker even eruit. Het park wordt veel gebruikt voor rust, wandelen en fietsenliefhebbers.

inmiddels wordt er gewerkt aan een kleiner schilderij, ook vakwerk met een oude poort en wat meer kleur dan zwart wit en grijstinten. het werk is ca 120x60cm