exposeren tijdens de kunstroute in Uitgeest

Een weekendje exposeren binnen in het dorpshuis De Zwaan in Uitgeest. Buiten volop zomers. Nog voor de expositie geopend was op zaterdag 11 uur kwamen de bezoekers naar de Zwaan om onze schilderijen te bekijken. Waarschijnlijk vonden ze het te warm en zijn vroeg aan de route begonnen om daarna naar zwembad De zien of het strand in Castricum, Heemskerk te gaan. Want na de lunch zwakte het bezoekersaantal af en gelukkig later in de middag nam het weer toe en dat was ook het geval op de 2e expositiedag zondag. 
De schilderijen waren weer heel verschillend, natuurlijk ieder zijn eigen stijl. zo had ieder zijn eigen inbreng. Anneke, Ton, Aad, Hans, Hetty en Wilga. Zelf had ik het thema eten bedacht en met ei en ijs en makarons was het een fleurige expo.
s'Middags werd ik blij verrast door een schilderij van Anneke Brinkman en Ton Brakenhoff met de jaargetijde van Uitgeest plus de tekst : groeten uit Uitgeest. Ik was er heel blij mee en het schilderij staat nu in het midden van de kamer en als we klaar zijn met de verbouwings perikelen dan krijgt het een mooie plek in huis.