expo in #eindhoven

Vandaag dag twee van de kunstbeurs in Einhoven. Op dezelfde plek en dezelfde stand namelijk 70. De beurs ziet er keurig uit en ook mijn compliment voor de organisatie, die veel werk heeft verricht. De mensen die bij mijn autootjes en het kleurrijke werk blijven staan zijn verrast, mijn kunstweerk onderscheidt zich hiermee toch van de andere. Reactie van wat wordt ik hier vrolijk van en oooh die auto's, wat leuk, zorgen mede voor een leuke sfeer. De dafjes, fiatjes en eendjes zijn in acryl en 15x15 cm en voor vele plekken geschikt, ophangen of neerzetten. Natuurlijk ook de live saxofoonmuziek vult de beurs goed aan. En als er dan onverwacht nog vrienden en gezinsleden komen kijken is het al helemaal top.

Vandaag wordt live muziek verzorgt door een troubadour en verwacht ik dat het iets drukker wordt dan gister, met wat meer buitenlandse taal om me heen. Want als ik door de straten van Eindhoven loop hoor ik veel buitenlandse taal en dat verwacht ik ook vandaag op de beurs, of is deze groep niet bereikt. We zullen het allemaal meemaken in Eindhoven, vanmiddag van 12 tot 17.30u en ik ben er ook, tot kijk