Een week vol afwisseling

 Deze week heel wat inspiratie in het schildersatelier: niet alleen is nu de Porsche Carrera 4S helemaal af, in acryl, en van vernislaag voorzien. Ook heeft MJ een impressie weergegeven van het Curacaose Willemstad, dat zij in augustus 2015 heeft bezocht. Het rechthoekige schilderij (120x40cm) geeft een wijdse blik op een veelkleurige huizenrij  aan de kade van de haven. Je kijkt als het ware vanaf het water naar een gezellig bont-Antilliaans geheel (zie website art-emjee.nl).

Voorts heeft MJ het weer gezellig gemaakt met "de Dames", die tot haar vriendenkring behoren. Na het wekelijkse tennisrondje in de sporthal, hadden de dames een speciale lunch bijeenkomst in Bakkum, in het Ruyterhuis bij Henny Huisman. Daar werd nog eens dunnetjes stilgestaan bij de verjaardagen van MJ en Loekie die eind december weer een jaartje mochten bijschrijven op hun palmares ! De middag vloog voorbij, een veilige rit naar huis was van te voren goed geregeld (en dat was maar goed ook!).

Ja, en toen had MJ deze week nog een afspraak in Uitgeest, om kennis te maken met leden van de cultuurcommissie van de gemeente en met de verantwoordelijke wethouder Judie Kloosterman. MJ's ervaringen en inzichten blijken zeer welkom te zijn in Uitgeest en een uitnodiging voor een eerste vergadering zal binnenkort op de mat van haar atelier vallen.