Een op maat gemaakt cadeau

Jaarlijk hebben we rond april, pasen een reunie met studievrienden. Om de beurt organiseert een van ons een dagje uit, zo ook dit keer. Het werd Zons in de buurt van Dusseldorf. Een mooi middeleeuws stadje, vrij onverwacht gelegen in het roergebied, omgeven door dikke muren en langs de Rijn. Het was een prachtige dag, een mooie wolkenspel en in de verte een onweer. Mooi schilderachtig. Er was een gids op leeftijd die heel veel wist te vertellen over dit stadje. Onderwijl de uitleg van de gids passeerde er een hele groep oldtimers. En omdat ik graag autos schilder kon ik van de gelegenheid gebruik maken om foto’s te maken. We sloten de dag af met een goed diner . Nadat we een Kielepietsch naar binnen gewerkt hadden gingen we voldaan huiswaarts.

In de regel wordt de rekening gedeel, maar in dit geval bleef deze uit. Na aandringen kwamen we erachter dat de organisator stiekem zijn verjaarstractatie hiermee had bedoeld. Wat natuurlijk super aardig is. 

Dit bracht me op een idee om een gepast, laat verjaardagscadeau te maken. Voor het resultaat zie foto van de 2 kunstwerkjes die ik deze week heb gemaakt. Het zijn impressies van Zons. Morgen zet ik ze in de vernis en nadat ze droog zijn stuur ik zo op. Ik ben nieuwsgierig naar de reactie.

f983e45d-89aa-4df0-a34c-2a9b0e7f1f6a.jpegc8a439ee-5189-4436-ad3f-625feb8617d7.jpeg