Bruidsjurk

Na een wat winters begin van de week, met zowaar gladheid en ruitenkrabben in de ochtend, werd het allengs weer meer van hetzelfde: temperaturen boven nul, maar wel waterkoud in het Noord-Hollandse polderland. Het lijkt er op dat de winter zijn langste tijd gehad heeft en we al kwakkelend voortmodderen richting lente.

Dit maakt het werken in het atelier natuurlijk des te gezelliger. MJ heeft deze week een begin gemaakt van een nieuw werk: een typisch Amsterdams grachtenpand beeld, op jute doek. Zij werkt nu voor het eerst op jute. En dit materiaal blijkt aangebrachte verf gulzig te absorberen. Dit heeft effect op techniek en ook het resultaat. Zeer bijzonder ! Volg de website www.art-emjee.nl

Voorts met dochter Ellen op oriƫntatietocht geweest naar de passende trouwjurk ! Natuurlijk in een groter teamverband en in het diepste geheim. Buiten verwachting leidde deze tweede tocht naar een hoog potentieel succes ! Natuurlijk worden alle dimensies door betreffende vrouwelijke ondersteuners nog uitvoerig belicht. Maar het gevoel lijkt al gesproken te hebben en de keuze is nu beperkt tot 2 top jurken.

De bruiloft is gepland voor einde zomer, maar de kriebels beginnen al behoorlijk op te spelen. Heeft dit invloed op de kunstschilder MJ ? Vermoedelijk wel, we wachten met grote belangstelling af !